BARBORČINY „MLSNÉ“ ŘEZY
45 min.
120 min.
Celý recept
Formu vymažeme trochou mascarpone a vysypeme kokosem.
Cukrářské piškoty namočíme do kiwi sirupu a klademe je na dno formy.
Rozmícháme mascarpone s tvarohem a přidáme oba vanilkové cukry a vanilkový lusk.
Vyšleháme si šlehačku.
Šlehačku přidáme do krému pro získání správné konzistence.
Část krému namažeme na vrstvu piškotů a uhladíme.
Tuto vrstvu poklademe tyčinkama Kinder Mléčný řez.
A zase dáme vrstvu krému, který dobře uhladíme.
Krém poklademe čerstvýma jahodama.
Jahody zalijeme želatinou do které jsme rozmíchali trochu červeného barviva.
Dort po celém obvodu posypeme kokosem.
A dáme ho přes noc stuhnout do lednice.
Uleželý dort vytvoří krásnou barevnou italskou trikoloru.
Porcujeme na řezy.