- Jogurtovo-kokosová pěna:
- 4 plátky čiré želatiny
- 120 ml kokosového mléka
- 120 g smetanového jogurtu
- 160 ml smetany ke šlehání
- 3 lžíce cukru moučka
- Malinový střed:
- 150 ml malinového pyré
- 1,5 plátku čiré želatiny
- cukr dle chuti
- Glazura:
- 5 plátků čiré želatiny
- 75 g cukru krupice
- 40 g vody
- 75 g bílé čokolády
- 75 g kukuřičného sirupu
- 50 g salka
- barvivo
Příprava malinového středu
Zahřejte malinové pyré, ve kterém rozpusťte nabobtnalou želatinu a cukr (dle chuti). Směs nalijte do silikonových formiček o průměru 4 cm a nechte 3 hodiny zamrazit.
Jogurtovo-kokosová pěna
Želatinu nechte nabobtnat, zahřejte kokosové mléko a želatinu v něm důkladně rozpusťte. Přidejte cukr, jogurt a směs promíchejte. Nakonec do směsi vmíchejte opatrně ušlehanou smetanu. Směsí naplňte silikonové formičky o průměru 7 cm cca do poloviny, z mrazničky vyndejte zamražený malinový střed, vyjměte ho z malých formiček a uložte na pěnu. Povrch zatřete ještě trochou pěny a nahoru dejte polovinu Kinder Mléčného řezu. Hotové dortíky zamrazte cca 3 hodiny.
Glazura
Nechte si nabobtnat plátky čiré želatiny. Zahřejte vodu spolu cukrem a kukuřičným sirupem, počkejte až směs přejde varem a poté do ní přidejte želatinu, kterou důkladně rozpusťte. Nad vodní párou rozehřejte bílou čokoládu, přidejte salko a poté do směsi postupně ponorným mixérem vmíchejte tekutinu s cukrem a sirupem. Přikryté fólií nechte zchladit, pak znovu zahřejte nad 40 °C. Glazuru chvilku nechte stát a používejte při teplotě 35 °C.