- 8 kusů Kinder Mléčný řez
- 60 g máslových sušenek
- 3 lžíce oříškovo-nugátového krému
- 1 zralé mango
- 150 g tvarohu
- 150 ml podmáslí
- 3 balíčky vanilkového cukru
- 3 plátky bílé želatiny
- Dále pak: 4 dezertní tvarovací kroužky (průměr 8 cm)
Máslové sušenky vložte do mrazicího sáčku a pomocí válečku rozdrťte najemno. Oříškovo-nugátový krém zahřejte, smíchejte s rozdrcenými sušenkami, naplňte 4 dezertní tvarovací kroužky položené na pečicím papíru a hmotu dobře přitlačte. Mango oloupejte a dužinu nakrájejte na plátky. 2/3 manga rozmixujte, zbývající plátky odložte stranou.
Tvaroh s podmáslím, vanilkovým cukrem a rozmixovaným mangem promíchejte. Želatinu namočte podle pokynů na obalu, rozpusťte a vmíchejte do tvarohového krému. Na sušenkový základ položte po 2 lžících tvarohového krému. Z 8 kusů Kinder Mléčný řez vykrojte kolečka a vložte je do dezertních kroužků. Nahoru rozdělte zbývající tvarohový krém a dortíčky nechte asi 2 hodiny vychladnout.
Zbývající kousky Kinder Mléčný řez nakrájejte na malé kostičky. Dortíčky uvolněte z kroužků a ozdobte kostičkami z Kinder Mléčný řez, plátky manga a podle chuti meduňkou.