- 4 kusy Kinder Mléčný řez
- 150 g mražených malin
- 200 ml hroznové šťávy
- dužina z 1 vanilkového lusku
- 1 lžička citronové šťávy
- 100 g moučkového cukru
- 2 bílky
- sůl
- 50 g mletých mandlí
- čerstvé maliny na servírování
4 kusy Kinder Mléčný řez rozpulte a vložte přes noc do mrazáku. Maliny nechte rozmrazit, rozmixujte a protlačte přes síto. Hroznovou šťávu svařte s dužinou z vanilkového lusku a na mírném ohni nechte probublávat tak dlouho, až se svaří asi na 150 ml. Šťávu z malin smíchejte s hroznovou a citrónovou šťávou a dejte stranou.
Moučkový cukr přesejte. Z bílků a špetky soli ušlehejte pevný sníh a postupně přidávejte moučkový cukr. Šlehejte, dokud nebude sníh krásně lesklý. Opatrně ručně metličkou vmíchejte mandle. Zmrazené kousky Kinder Mléčný řez naskládejte na pečicí plech vyložený pečicím papírem a zdobičkou kompletně zakryjte každý kousek připraveným sněhem.
Dezert se skrytým Kinder Mléčný řez zhnědne během několika sekund pod grilem v troubě předehřáté na cca 240 °C. Ještě teplý servírujte s malinovou omáčkou a čerstvými malinami.