Kinder cheesecake s jahodami

45 min.
min.
6
Potřebné suroviny:
  • Na formu o velikosti 18cm:
  • 120 g tmavých máslových sušenek
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • 60 g rozpuštěného másla
  • 3 balení tvarohu
  • 60 g cukru
  • 5-6 sušenek kinder mléčný řez
  • Jahody na ozdobu
Postup:

Jako první jsem rozdrtila v mixéru bebe sušenky společně s kakaem do hladké konzistence. Směs jsem smíchala s rozpuštěným máslem a natlačila do formy. Vzniklý korpus jsem nechala alespoň půl hodiny tuhnout v lednici.

Tvarohy jsem vymíchala s cukrem v hladký krém.

Po půl hodině jsem na korpus nanesla ½ tvarohu, a na něj naskládala na proužky nakrájené kinder mléčné řezy. (snažila jsem se s nimi zaplnit celou plochu)

Na naskládané řezy jsem natřela zbylý tvarohový krém.

Cheesecake jsem nechala tuhnout v lednici přes noc.

Druhý den jsem ho vyndala z formy a ozdobila jahodami.

Recepty od vás: